Menu

Open toernooien en events in 2017

Het zomerseisoen 2017 is bijna afgelopen. Kijk in de agenda voor de laatste toernooien in de herfstvakantie.

 

Terugblik Dunique ATK-tenniskids en Schoolltennisfeest 2017

Op 6 september 2017 werd het jaarlijkse Dunique ATK Tenniskidsevent Rood/Oranje georganiseerd. Gelijktijdig werd ook een schooltennisfeest ter afsluiting van het Schooltennisproject 2017 georganiseerd.

Door de regen waren de banen bij ALTV Daisy onbespeelbaar. Door ’s morgens snel te schakelen met alle betrokkenen werd al vlot een oplossing gevonden. Het Tenniskidsevent en schooltennisfeest werden soepel verplaatst naar de smashcourtbanen van T.C. Ugchelen. En daar beleefden ruim 80 kinderen onder leiding van organiserende vereniging Daisy een super leuke en onvergetelijke tennismiddag.

De kids werden door de mascottes Ace & Love ontvangen en de meeste wilden daar ook gelijk al mee op de foto.

Om iets na tweeën, onder leiding van Guido van de KNLTB deden de kinderen met Ace en Love mee aan een hele leuke inspannende warming-up, zodat ze daarna in hun eigen tenniscategorie konden starten.
Alle vrijwilligers hebben zich super ingezet en geholpen met o.a. tellen, bardienst, wedstrijdregistratie, EHBO (pleisters plakken J), ledenwerving etc. Ook de leerlingen van het Sprengeloo hebben zich zeer verdienstelijk gemaakt in de keuken, op de tennisbanen, bij het springkussen en zelfs in de mascottepakken! En aan het einde van de middag hielp iedereen ook fijn mee het park weer op te ruimen, zodat om 18:00 alles weer spik en span was! 

Af en toe kwam er gistermiddag nog een buitje overdrijven, dan konden de kids even binnen bijkomen met wat ranja en een bakje fruit, of ze konden zich laten schminken onder het afdak. Maar de meeste kinderen konden die paar regendruppels niets deren, die bleven gewoon op de baan staan tennissen! Mooi om te zien dat de kinderen zo enthousiast waren en met een lach op hun gezicht over het tennispark liepen. 

Aan het einde van het feest was er voor iedereen een ijsje en een leuk aandenken van de ATK. 10 kids vielen nog extra in de prijzen door een verloting van tegoedbonnen van Intersport. Leuk dat onze sponsoren er woensdag ook bij waren om onze tenniskids te zien stralen! 

Wij bedanken de scholieren van Sprengeloo, hun begeleiders de aanwezige tennisleraren, Guido (met Ace & Love) van de KNLTB, onze sponsoren, ouders en natuurlijk alle andere vrijwilligers die onze kids een geweldige tennismiddag hebben bezorgd!

Moe, maar met een heel erg voldaan gevoel, kijk ik terug op deze onvergetelijke dag!

Odile Coerts, team A.L.T.V. Daisy


Dit item delen op: