Menu

Open toernooien en events in 2017

Kijk voor  de open toernooien voor Groen 1, Groen 2, 10 t/m 12 jaar, 10 t/m 14 jaar en 11 t/m 17 jaar in de agenda op deze website. Voor deze toernooien kun je je aanmelden via www.toernooi.nl.

Daarnaast worden voor de Tenniskids in 2017 de volgende events georganiseerd:

- 17 mei: Rood event bij ALTV Tepci

- 19 mei: Oranje event bij ALTV Tepci

- 9 juni: Groen event bij ALTV Tepci

- 1 juli: Geel toernooi voor middelbare scholieren bij ALTV Tepci

- in de week van 10-16 juli: Rood/Oranje Event bij TV De Maten

- in de week van 14-19 augustus: Rood/Oranje event bij TC Sprenkelaar

- 26 augustus: tennisclinic bij ALTV Quick (tennisclinic)

- 6 september: ATK Tenniskids Rood/Oranje bij ALTV Daisy

-18 oktober bij TC Ugchelen

Via onze Facebookpaginga ATK/ATF zullen we t.z.t. aangegevn hoe je je hiervoor kunt aanmelden. Je kun took een e-mail sturen naar info@apeldoorntennis.nl.

 

Terugblik Dunique ATK-tenniskids en Schoolltennisfeest 2016

Op 6 september 2016 werd bij TV De Maten de jaarlijkse Dunique ATK tenniskids Rood/Oranje georganiseerd. Gelijktijdig werd ook een schooltennisfeest ter afsluiting van het Schooltennisproject 2016 georganiseerd.

Ruim 80 kinderen deden mee aan de ATK Tenniskids Rood/Oranje en er waren ruim 50 kinderen voor het schooltennisfeest.

Er kwam heel wat kijken bij de organisatie van deze middag; de organisatie werkte zich vanaf 9 uur in het zweet om de minibanen op te zetten en het schooltenniscircuit op te bouwen. Ook naast de tennisbaan was er van alles te doen. Er konden spelletjes gedaan worden en er werd naar hartenlust gesprongen op het luchtkussen, dat een mooi plekje in de schaduw had.

Om 1 uur werden de tennisleraren en vrijwilligers van TV De Maten en andere tennisverengingen gebrieft over hun taken en werden ook de leerlingen van Sprengeloo aan het werk gezet in de catering en bij het schooltennisfeest. Zonder hulp van al deze vrijwilligers zouden we deze zeer geslaagde middag niet hebben kunnen organiseren.

Vanaf half 2 druppelden de eerste deelnemers en hun ouders binnen.

Om 2 uur werd gestart met een warming up onder leiding van Jacco Eltingh. Warm had iedereen het al, maar zo kwamen de spieren ook mooi los.

De zon bleef de hele middag schijnen en zo zagen we heel wat rode hoofden over de baan rennen. Iedereen had het enorm naar de zin en er was heel leuk tennis te zien.
Aan het einde van de middag deed Jacco de prijsuitreiking en mochten de nummers 1, 2 en 3 op het ereschavot gaan staan. Aangezien ieder team bij de start van de wedstrijden werd voorzien van een gekleurde zweetband was goed te zien wie er bij elkaar hoorden. Om een beetje af te koelen was er voor alle kinderen nog een ijsje, voordat iedereen tevreden huiswaarts ging. Een aantal vrijwilligers bleef achter om de banen weer in no time "seniorproof" te maken.
Wij bedanken de leerlingen van Sprengeloo, hun begeleiders, de aanwezige tennisleraren en natuurlijk ook Jacco Eltingh, die er een bijzondere dag van heeft gemaakt!
 

 

 


Dit item delen op: