Menu

  • 29.08


     

Dunique ATK 2017 succesvol afgesloten

Wat een prachtige afsluitende dag van deze 56e ATK beleefden we gisteren op het gezellige park van A.L.T.V. Daisy ! 

Met Tom Clavel bij de heren en Martine Dijkman bij de dames hebben we twee in ranking zeer hoog genoteerd staande Apeldoornse Kampioenen!

De aanloop naar deze finaledag kende heel wat hobbels. Veel regen en veel verhinderingen zorgden ervoor dat er organisatorisch heel wat overlegd en geregeld moest worden. Complimenten nogmaals aan onze planners en alle betrokkenen op de diverse parken voor alle flexibiliteit en samenwerking. Op deze momenten zijn we met zijn allen één grote tennisfamilie; een mooie ontwikkeling!  

Namens de ATF bedankten we gisteren onze’ ATF motor’ Anita Blijleven voor al haar vele werk van de afgelopen 5 jaar.  De grote beker die zij ontving stond symbool voor onze waardering. Anita verraste ons vervolgens door spontaan deze beker te bombarderen tot ‘aanmoedigingsprijs voor ATK-vrijwilligers’. Vervolgens overhandigde zij deze voor dit jaar direct aan Joël ten Hove van ALTV Daisy met de complimenten voor zijn enorme inzet tijdens deze ATK.  Waarmee een nieuwe traditie lijkt geboren….

Als afsluiting van het laatste ATK nieuws van dit jaar bedank ik alle deelnemers, vrijwilligers, centrale planning, het ATF team én sponsoren voor jullie bijdrage aan een geslaagd Dunique ATK 2017 !

Tony Veer


Dit item delen op: