Menu

  • 29.08


     

Dunique ATK 2017 van start!

Met een Kick off voor alle vrijwilligers, sponsoren en besturen van de Apeldoornse tennisverenigingen gaan we vandaag van start met de Dunique ATK 2017. Ditmaal bij ALTV Daisy, waar ook de Dunique ATK-Tenniskids en het Finaleweekend worden georganiseerd.

Voor de Centrale Planning, dit jaar bestaande uit Ed, Karin en Ingmar Scholte, is het toernooi al een week aan de gang. Zij hebben enorm hun best gedaan om 685 wedstrijden op 9 parken in te plannen. Dit was door de vele verhinderingen van maar liefst 503 deelnemers geen gemakkelijke opgave, waarbij het af en toe helaas nodig was om grenzen te stellen. Om het toernooi in 9 dagen te kunnen uitspelen kunnen we nu echt geen nieuwe verhinderingen meer accepteren. Wij vragen jullie begrip en medewerking als er knelpunten ontstaan.

Op woensdag 6 september a.s. worden ook nog zo’n 100 kinderen verwacht bij het Dunique ATK Tenniskidsevent Rood/Oranje. Op dezelfde middag organiseren we ook een Schooltennisfeest om de Apeldoornse basisschooljeugd enthousiast te maken voor de tennissport.  Inschrijving voor beide evenementen kan nog tot en met 3 september a.s., voor de ATK Tenniskids via https://tenniskids.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=36BCE47C-4BA8-4F3D-8D43-BA29BB63B987 en voor het schooltennisfeest via http://apeldoorntennis.nl/schooltennis/aanmelden-schooltennisfeest/.

In het dagelijkse ATKrantje besteden we dit jaar extra aandacht aan een aantal ex-winnaars van de aanmoedigingsprijs, die al  jaren door de Gemeente Apeldoorn wordt uitgereikt. Waar zijn ze gebleven, hebben zij hun talent verder ontwikkeld of zijn ze gestopt met tennis? 

Tijdens het finaleweekend bij Daisy hebben we vast weer mooie finalepartijen. We hebben een sterke bezetting in de HE, DE en HD2. Daarnaast is er een rolstoeltennis demonstratie als opwarmer voor de World Team Cup die volgend jaar in Apeldoorn plaatsvindt. 

De ATF wenst alle deelnemers aan de Dunique ATK 2017 veel plezier en succes!


Dit item delen op: