Menu

  • 29.08


     

Inschrijving Dunique ATK 2017 verlengd!

De inschrijving voor de Dunique ATK 2017 is verlengd tot en met 24 augustus a.s. Daarna kunnen we echt geen inschrijvingen meet accepteren. Schrijf je dus snel in  via https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=C4EB711D-98D5-4B67-A0D4-B0E33CA3AF3F.

De centrale planning wordt dit jaar verzorgd door de familie Scholte.

De familie Scholte is een jaar geleden vertrokken uit Apeldoorn, maar hun roots van het tennis blijven altijd in Apeldoorn. Ze vinden het daarom een grote eer om hun steentje bij te dragen aan de organisatie van de ATK 2017.

Ed, Karin en Ingmar waren altijd nauw verbonden met tennisstad Apeldoorn. Ed en Karin hebben acht jaar lang met succes het voorjaarstoernooi in de Matenhal georganiseerd, waar de afgelopen vijf jaar ook een Nationaal Ranglijsttoernooi aan verbonden was. Verder hebben ze hier ook met veel plezier een bedrijvencompetitie georganiseerd. Daarnaast hebben ze altijd meegereisd met hun zoon Ingmar bij toernooien door het hele land.
Ingmar, in 2012 winnaar van de ATK, is inmiddels 22 jaar en studeert al vijf jaar in Groningen. Hier volgt hij de studie Technische Wiskunde en is ook actief bij zijn studententennisvereniging TAM. Hier heeft hij ook verschillende toernooien georganiseerd, waaronder het TAM open NRT. Verder heeft hij hier in het bestuur gezeten en was hij verantwoordelijk voor de trainingen en competitie van de TAM. Hij speelt tevens in het eerste van TAM samen met o.a. Job van Eijk, ook oud winnaar van de ATK, in de landelijke competitie eerste klasse gemengd.
Deze tennisfamilie heeft heel veel zin om te helpen bij een mooie editie van het ATK en weer even terug te zijn in Apeldoorn, waar het voor hen allemaal begon.


Dit item delen op: