Menu

  • 29.08


     

Terugblik Dunique ATK Tenniskids en Schooltennisfeest

Woensdag ochtend; ik doe de gordijnen open… het giet…oh nee, hoe is het met de banen op Daisy….allemaal blank…wat nu?
Even dreigt alles letterlijk in het water te vallen, maar dan starten al snel de nodige belrondjes en de appjes vliegen over en weer. Binnen no-time was de redding nabij: we mochten uitwijken naar tennispark Ugchelen, geweldig!
Dus snel alle slingers, ballen, netjes, fruit, T-shirts etc in de auto’s, mailtje naar ouders en vrijwilligers om de locatiewijziging door te geven en op naar Ugchelen.
Nadat het park was versierd, alle rood en oranje baantjes geprepareerd en het schooltenniscircuit was opgezet, stroomden rond half 2 de eerste kinderen al binnen, het feest kon beginnen.

Ruim 80 kinderen deden gisteren mee aan de ATK tenniskids en het schooltennisfeest.
De kids werden door de mascottes Ace & Love ontvangen en de meeste wilden daar ook gelijk al mee op de foto.

Om iets na tweeën, onder leiding van Guido van de KNLTB, deden de kinderen met Ace en Love mee aan een hele leuke inspannende warming-up, zodat ze daarna in hun eigen tenniscategorie konden starten. Alle vrijwilligers hebben zich super ingezet en geholpen met o.a. tellen, bardienst, wedstrijdregistratie, EHBO (pleisters plakken), ledenwerving, etc. Ook de leerlingen van het Sprengeloo hebben zich zeer verdienstelijk gemaakt in de keuken, op de tennisbanen, bij het springkussen en zelfs in de mascottepakken! En aan het einde van de middag hielp iedereen ook fijn mee het park weer op te ruimen, zodat om 18.00 uur alles weer spik en span was! 

Af en toe kwam er gistermiddag nog een buitje overdrijven, dan konden de kids even binnen bijkomen met wat ranja en een bakje fruit, of ze konden zich laten schminken onder het afdak. Maar de meeste kinderen konden die paar regendruppels niets deren, die bleven gewoon op de baan staan tennissen! Mooi om te zien dat de kinderen zo enthousiast waren en met een lach op hun gezicht over het tennispark liepen. 

Aan het einde van het feest was er voor iedereen een ijsje en een leuk aandenken van de ATK. 10 kids vielen nog extra in de prijzen door een verloting van giftcards van Intersport. Leuk dat onze sponsoren er woensdag ook bij waren om onze tenniskids te zien stralen! 

Wij bedanken de scholieren van Sprengeloo, hun begeleiders de aanwezige tennisleraren, Guido (met Ace & Love) van de KNLTB, onze sponsoren, ouders en natuurlijk alle andere vrijwilligers die onze kids een geweldige tennismiddag hebben bezorgd!

Moe, maar met een heel erg voldaan gevoel, kijk ik terug op deze onvergetelijke dag!

Odile Coerts, team A.L.T.V. Daisy


Dit item delen op: