Menu


  •  

16 april voorspeeldag voor de KNLTB instroomtrainingen Oranje en Groen 2022-2023

Er zijn in Apeldoorn volop mogelijkheden voor jeugdleden die extra tennisuitdaging zoeken naast de clubtraining! Zo organiseert de ATF de KNLTB instroomtrainingen en de ATF cluboverstijgende trainingen.

KNLTB instroomtrainingen
Op 16 april aanstaande is er een leuke voorspeeldag voor de KNLTB instroomtrainingen Oranje en Groen 2022-2023 bij TC Sprenkelaar in Apeldoorn!
De KNLTB instroomtrainingen zijn voor gedreven jeugdspelers met een cluboverstijgend niveau in de leeftijdscategorie 7-10 jaar. Op professionele wijze worden deze trainingen in Apeldoorn verzorgd door instroomleraar Leon Metsemakers. 
Het speciaal hiervoor ontwikkelde KNLTB programma bestaat uit tennis en bewegingsvaardigheid. Een prachtige combinatie!

Met de instroomtrainingen blijven de jeugdspelers gewoon lid van hun eigen vereniging, maar krijgen ze een extra mogelijkheid (bovenop de clubtrainingen) om ook één keer per week te trainen met kinderen van een gelijkwaardig niveau. 
Op een later moment in de voorjaar/zomer periode vindt de 2e ronde van de voorspeeldagen plaats. Alle leden geboren in 2012 t/m 2015 hebben een persoonlijke mail ontvangen met een inschrijflink voor een voorspeeldag in de regio.

Wil je graag meedoen? Meld je dan snel aan!

Meer informatie over de instroomtrainingen: https://toptennis.tennis.nl/alles-over-toptennis/jeugdopleiding/instroomtrainingen/

ATF cluboverstijgende trainingen
De ATF cluboverstijgende trainingen zijn voor enthousiaste spelers uit Apeldoorn die graag met jeugdleden van andere verenigingen willen trainen. De cluboverstijgende training is een aanvulling op de clubtraining.
Er zijn verschillende groepen (afhankelijk van de inschrijvingen): Groen (10 t/m 12 jaar), Geel (11 t/m 14 jaar) en Geel (15 t/m 20 jaar). 

Wil je graag meedoen? Via de jeugdcommissie van je vereniging ontvang je informatie en een aanmeldformulier. 

We hopen veel enthousiaste jeugdspelers te zien bij de voorspeeldag!


Dit item delen op: