Menu


  •  

Tennis &Squashcentrum De Matenhal

De Matenhal. Een begrip in Apeldoorn.

In de Matenhal kunt u het gehele jaar een tennisbaan huren. Dat kan via een van te voren afgesproken contract, waarbij u elke week op een vast tijdstip speelt, maar dat kan ook via losse verhuur. Wij beschikken over 6 prachtige indoor tapijttennisbanen. Vanaf 1 april bieden wij een zomer passe-partout aan voor € 85,- p.p. waarbij u tot 1 september onbeperkt kan tennissen. In september begint bij ons het winterseizoen. Mocht u geïnteresseerd zijn om een baan te huren, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden, per email via Horeca.apeldoorn@healthcity.nl of telefonisch via 055-5425044.

Wilt u samen met uw collega’s een balletje slaan, schrijft u zich dan in voor de bedrijvencompetitie, die op de zaterdagen in de periode van oktober t/m maart plaatsvindt. Tevens zijn er volop mogelijkheden om uw eigen toernooi of evenement te organiseren. Tennisverenigingen kunnen een optie nemen, zodat bij slecht weer hun toernooi kan uitwijken in de Matenhal tegen een aantrekkelijk tarief. Ook beschikken wij over 3 squashbanen die zowel op contractbasis als los te huur zijn.

Wij beschikken over diverse ruimtes die gehuurd kunnen worden voor vergaderingen, trainingen en andere doeleinden.

Graag sponsoren wij de ATF door middel van banen beschikbaar te stellen voor het schooltennis zodat wij ons steentje kunnen bijdragen aan de werving van nieuwe enthousiaste tennissers.


Dit item delen op: