Menu

Rien Hokken, Bedankt!

Rien is een bekend figuur binnen tennissend Apeldoorn. We kennen hem als fotograaf tijdens toernooien en grote sportevenementen, als organisator van de Apeldoornse Tennis Kampioenschappen (ATK), als bestuurslid van de Apeldoornse Tennis Federatie (ATF) en als beheerder van de ATF website én Facebookpagina. En oh ja, hij tennist zelf ook nog!


De komende jaren zal hij zeker nog zeer actief zijn bij onder andere de organisatie van de ATK en als bestuurslid van de ATF, maar het vullen en onderhouden van de ATF website en Facebookpagina zal hij niet meer doen. In de afgelopen jaren heeft Rien daar veel tijd en energie in gestoken, maar is het nu tijd voor iets anders. Zo hoopt hij iets meer op de tennisbaan te kunnen staan en is hij druk bezig met fotograferen. Dus namens heel tennissend Apeldoorn: Rien, hartelijk dank voor al jouw inzet.


Uiteraard zullen de ATF website en Facebookpagina niet onbeheerd achter blijven. Vanaf heden zal Manon de Rijk dat voor haar rekening nemen. Samen met sponsor Dunique zal zij de website en facebookpagina updaten en vervolgens voorzien van Apeldoorns tennisnieuws. En de nieuwsberichten zullen met behulp van Nina de Rijk en Glenn van der Straten tot stand komen. Zij hebben zin om verslag te doen van alle leuke Apeldoornse tennisactiviteiten.


Vind je het ook leuk om nieuwsartikelen te schrijven over tennisevenementen in Apeldoorn? Of heb je interessant Apeldoorns tennis nieuws? Stuur dan een berichtje naar Manon de Rijk (06-40047709). Alle hulp en input is welkom.

 


Dit item delen op: