Menu


  •  

U kent ons ongetwijfeld al vele jaren als leverancier van sportprijzen. Dit was en is de basis van ons bedrijf. Wij hebben alle soorten sportprijzen op voorraad en kunnen deze voorzien van de door u gewenste teksten en afbeeldingen. Door eigen import en bewerking leveren wij een zeer goed product tegen een scherpe prijs.
Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid assortiment relatiegeschenken. Wij voeren meer dan 2.000 verschillende artikelen, zodat er voor ‘elk wat wils’ is. Daarbij is het aanbrengen van uw eigen afbeeldingen en teksten uiteraard geen enkel probleem. Glaswerk bewerken we in onze moderne zandstraalinrichting geheel naar uw wensen. Onze promotiekledinglijn bestaat onder andere uit bekende merken als US Basic, PGA, Best in Town en Slazenger. Uw eigen logo’s en teksten kunnen door opdruk of borduren op deze kleding aangebracht worden. Ook onze uitgebreide collectie badtextiel kan op deze wijze tot een uniek en persoonlijk cadeau omgetoverd worden.
Graveren en borduren gebeurt in eigen atelier met de modernste apparatuur die er is. Hierdoor garanderen we hoge kwaliteit en snelle levertijden. Dit geldt ook voor industrieel graveerwerk, dat we tegen sterk concurrerende prijzen aanbieden.
Consumptiemunten leveren we in diverse vormen en maten met de door u gewenste opdruk.Tenslotte wijzen we graag op onze kerstpakketten. We verkopen zorgvuldig samengestelde en scherp geprijsde pakketten. Uiteraard kunt u ook zelf de inhoud van het pakket bepalen.
Op onze geheel vernieuwde website vindt u veel meer informatie over alles wat we bieden. We nodigen u van harte uit naar onze showroom te komen. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen we dan eens praten over de mogelijkheden om u van dienst te zijn.
 


Dit item delen op: